AANKOOPMAKELAAR MONIQUE (MET ACHTERGROND)

Waarom kiezen voor mij als aankoopmakelaar? 

Zoals je van een aankoopmakelaar mag verwachten geldt voor mij eveneens dat ik het gehele aankoopproces goed beheers en je van begin tot eind kan begeleiden en ondersteunen. Vanaf het zoeken naar een geschikte woning, meegaan met bezichtigen, onderhandelen voor de laagste prijs en de beste voorwaarden, afhandelen van administratieve en juridische zaken en de uiteindelijke overdracht bij de notaris. Bovenal ben ik een aankoopmakelaar die houdt van snel schakelen met alle betrokken partijen.

 

“Als aankoopmakelaar heb je mij onder de knop!” 

Een goede aankoopmakelaar heeft ook gedegen kennis van het verkoopproces. Door mijn jarenlange ervaring als verkoopmakelaar weet ik heel goed welke zaken er spelen bij de verkopende partij. Uit ervaring weet ik heel goed welke zaken er ècht toe doen en welke minder. En dat het belangrijk is om goed tussen de regels door te lezen en te luisteren.

 

“Een aankoopmakelaar met verkoopervaring laat zich niet snel voor de gek houden!”

In de regio Alphen aan den Rijn ben ik een bekend gezicht bij veel makelaars, taxateurs, bouwkundige keurders en notarissen.  Met deze partijen kan ik snel schakelen om snel antwoorden te krijgen op vragen die we hebben of om als één van de eersten op de hoogte te worden gebracht van het nieuwste woningaanbod dat bij jou past.

 

“Met mij als aankoopmakelaar heb je een heel netwerk tot je beschikking”

Mijn doel als aankoopmakelaar is uiteindelijk om de koper zo goed als mogelijk te begeleiden en te behoeden voor het nemen van verkeerde beslissingen. Tijdens een aankooptraject zijn er altijd wel zaken waar je niet op hebt gerekend of er gebeurt iets onverwachts. Niet zelden leidt dit tot een stressmomentje en lijkt het alsof alles tegenzit. Ook in dit soort situaties kun je op mij als aankoopmakelaar vertrouwen. Ik houd het hoofd koel en gebruik al mijn creativiteit om een oplossing te vinden.

 

“Ik denk niet in problemen maar in oplossingen!”

Genoeg redenen om voor mij te kiezen voor de aankoopbegeleiding van je huis. Wil je weten hoe we de zaak samen kunnen aanpakken? En wat de kosten zijn voor de diverse opties die ik aanbied?

Hier vind je alle informatie binnen de diverse fasen en mogelijkheden van aankoopbegeleiding.

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Maak vrijblijvend een afspraak..