AANKOOP OPTIES

— Optie 1 —

Wat doe je zelf?

Je zoekt zelf een geschikte woning. Vanaf het moment dat je verliefd bent geworden op een woning wil je zo min mogelijk tijd verspillen. Je wil zo snel mogelijk de woning bezichtigen om vast te kunnen stellen of het ook ècht de woning is die je wilt hebben. En als dat zo is dan moet er ook worden doorgepakt!

Wat doet Monique Wolvers Aankoopmakelaar?

Kort gezegd begeleid ik het het gehele aankoopproces met uitzondering van het zoeken naar een geschikte woning. Vanaf het inplannen van de eerste bezichtiging tot en met de eindinspectie en overdracht bij de notaris doe ik de aankoopbegeleiding.

Op de pagina waar ik de fasen van aankoopbegeleiding beschrijf hoort alles vanaf de fase “Er is een geschikte woning” bij deze optie.

€ 2095,- incl. BTW

— Optie 2 —

Een complete aankoopbegeleiding van A tot Z.
Vanaf het opstellen van een zoekprofiel voor het vinden van een geschikte woning tot aan de eindinspectie en overdracht bij de notaris!

Op de pagina waar ik de fasen van aankoopbegeleiding beschrijf hoort de aankoopbegeleiding van alle fasen bij deze optie.

€ 2495,- incl. BTW

— Optie 3 —

Een woning met een gebruiksoppervlakte wonen vanaf 165m2, of een woning waarbij extra recherche nodig is zoals een vakantiewoning, dubbelbestemmingen, precariorechten, saneringsplannen, vergunningen, (ver)bouwvergunningen, monumentale panden etc.

Op de pagina waar ik de fasen van aankoopbegeleiding beschrijf hoort de aankoopbegeleiding van alle fasen bij deze optie.

€ 2.995,- incl. BTW